Csalók az Elon Musk nevű Apple vállalkozói üzletemberének nevében!

2022.07.08

KISKUNFÉLEGYHÁZA, 2022. JÚLIUS 8. Az elmúlt hónapokban történtek a szemtelenkedések, hogy először a PewDiePie, illetve T-Series nevű YouTube-csatornákat feltörték volna, már először a Dezső Bence és Csigér Alex vloggerek fiókját, utána Adonyi Lali Instagram-fiókját, aztán a TheVR-ét, illetve pedig most a KerekMeséét is feltörték.

Felhívom magukra a figyelmet, hogy ne dőljenek be a feltört fióknak (aki privátra állította a videóit), ráadásul javasoltan arra kérem, hogy semelyikük se adjanak Google-fiókba bejelentkezhető személyes adataitokat (se felhasználónevet / vagy se e-mail címet és semmilyen jelszót) egy, vagy néhány idegenembernek, mert a feltörő(k)nek komoly következményei lesznek.

*Habár pedig a külföldről származó számítógépen ülő, vagy telefonnal rendelkező bevándorló feltörni próbál mások fiókját, akkor jelezze a Google-nak, vagy értesítse az alábbi segélyszámokat (halál, tűzveszély, *erőszak/ számítógépi feltörés/bolti lopás/vagy vandalizálás*, lelkisegítség és autós kiruccanás / vagy autómentés esetében):
- 104 : Mentők
- 105 : Tűzoltóság
- 107 : Rendőrség*
- 112 : Egységes Európai segélyhívószám
- 116-123 : Magyar Lelki Elsősegély Telefonszolgálatok Szövetsége (LESZ)
- 188 : Magyar AutóKlub
- 911 : Amerikai segélyhívószám 

Megértésüket előre köszönöm.

© 2022 V4 Influencing System B.V. Minden jog fenntartva!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen! Ez a weboldal a Webnode segítségével készült. Készítsd el a sajátodat ingyenesen még ma! Kezdd el