Videók

Kritikák, vlogok és sikerblogok és grafikák

KRITIKAI ELEMZÉSEK, SIKERBLOGOLÁSOK, ÉS EREDMÉNYEZÉSEK MINDEN MENNYISÉGBEN!

MB•TV Napló | show package, virtual set design 

Napló (old aired on TV2 from 1997 to 2014) is an entertaining weekly countdown show on MB•TV. We were commissioned to create the visual identity of the show as well as its partly virtual studio space.

Előre be nem jelentett szemléltető eszközök válogatása (2015-2019)

POLITKAI FILM

Az ellenzéki képviselők papíros tüntetéssel fenyegetik a házelnököket és miniszerelnököt. Aztán Szabó Szabolcs, az Együtt Mozgalom képviselője szírénázó megafonnal süketíti a házelnököket és a szomszédos képviselőket. Ezt követően újra Hadházy Ákos fenyegeti Orbán Viktor miniszterelnök beszédét, papírban nyomtatott trágár/vagy csúnya szavakkal.

TOVÁBB A VIDEÓRA>>>

2019 : Az én kis évem

ÉVBÚCSÚZTATÓ FILM

Elszállt az év, amikor sokat fejlődök, akkor meg fogom valósítani a minden álmomat. Búcsúzok a 2019-től és Boldog új évet kívánok kedves nézőimnek, köszönöm szépen, hogy az elmúlt évben velem tartanak!

TOVÁBB A VIDEÓRA>>>

Tévéarculatok

Network 4 Csoport arculatok

DÍSZMŰSOR

A Digital Media & Communications 2019. december 31-ét követően megszüntette a tevékenységét, ugyanis 2020. január 1-től a TV4, a STORY4, a GALAXY4 és a FILM4 csatornák tulajdonosának neve megváltozott, az új neve: Network 4 Csoport Zrt. és hasonlít a TV2 médiacsoport nevére is.

TOVÁBB A VIDEÓRA >>>

Tévécsatorna megszűnési események

MEGSZŰNT ÉS ÁTVÁLTOTT CSATORNÁK TÖBBSÉGE A LÁTHATÁRON!

Humor+ megszűnése/TV2 Comedy váltás

LEKAPCSOLÓS-VÁLTÓS FILM

A Humor+ stáblista arculatában van egy hiba: Stáblista a jobb oldalon. A Humor+ megszűnésekor TV2 Comedy-n láthatók a stáblisták, utána véglegesen sírba rejtették a Humor+-t, és aztán itt vette át a TV2 Comedy a humorcsatorna adást hajnali háromnegyed-ötkor.

TOVÁBB A VIDEÓRA>>>

Megamax megszűnése/JimJam váltás

LEKAPCSOLÓS-VÁLTÓS FILM

A Megamaxnak elszállt az éve, amikor a csatorna 2017-ben sugárzott utoljára premier műsorokat, de 2018-óta nem sugározta premiereket. Úgyhogy a "Bernard" c. spanyol-francia animációs kisfilmmel és a "Simon's Cat" c. angol webrajzfilmsorozat elköszönő epizódjával búcsúzunk a robotféle Megamax csatornától, és kezdjünk egy új korszakot az óvódáskorúaknak szánható JimJam-mel!

TOVÁBB A VIDEÓRA>>>

M3 megszűnése

LEKAPCSOLÓS FILM

A "Vers mindenkinek - Nagy László" című vers után a hagyományos (4:3-as) felbontásban adtak le az elköszönő stáblistát, aztán végül a gyári újrahangolás után tudtam felkeresni a megállt csatornán a UPC Direct által osztott DIGI tájékoztató üzenetét. 

TOVÁBB A VIDEÓRA>>>

Echo TV megszűnése

LEKAPCSOLÓS FILM

Az Echo TV csatornán úgy volt, hogy vége a "Tiltott kastélyok" című dokumentumfilmnek, ezt követően a lekapcsolása előtt a "Kommentár nélkül - Támogatjuk a Zöld-foki köztársaság vízummentességét" címmel és aztán már végleg az Echo TV sugárzását a műsorszolgáltató megszüntette.

TOVÁBB A VIDEÓRA>>>

Paródiák

A Peppa malac paródia c. sorozat maga a vígjátékokkal és mémekkel átszőtt paródia parádéja.

Egyre többek között találunk mint, például: a Négy lába van asztal de nem szék, a spanyol röhögőgöcs, a Peter Griffin röhögőgörcse, a sikítozó gólok, a Rém rendes család röhögések, a Mi kis falunk / Drága örökösök / Toplista / X-Faktor / Magyarország kormánya / Reggeli / Mónika Show / DK / MSZP szereplőnevei hallhatók. Valamint a Hide the Pain Harold mém és más viccek is láthatók lesznek.

A Peppa malac többi része hamarosan megtekinthető lesz a Kristóf László VOD Indavideós-szolgáltatásában!

TOVÁBB A SOROZATRA>>>

Országgyűlés szerelem: Magyar Andi és Jakab Péter

PARÓDIAFILM

Magyar Andi (Tóth Andi) és Jakab Péter (Földesi Péter), a két párkapcsolat összekötik a szerelmi viszonyokat politikai nyelven, sőt még pedig az effektus sem hiányozhat a paródiából.

TOVÁBB A VIDEÓRA>>>

Országgyűlés szerelem 2.: Újabb szerelem az országgyűlési képvisselők között

PARÓDIAFILM

A Reflektor c. műsorban Magyar Andi (Tóth Andi) és Jakab Péter (Földesi Péter), a két párkapcsolat ismét összekötik a szerelmi viszonyokat politikai nyelven, sőt mégis pedig az effektus sem hiányozhat a paródiából.

TOVÁBB A VIDEÓRA>>>


Saját gyártású produkciók, sorozatok

Elemzések

RIPORTMŰSOR

Őszinte, hiteles, naprakész és életszerű vizsgálások. Ez itt az Elemzés c. sorozat, nézze minden nap, és hátha megtudod ezeket.

TOVÁBB A SOROZATRA>>>

© 2022 V4 Influencing System B.V. Minden jog fenntartva!
Az oldalt a Webnode működteti
Készítsd el weboldaladat ingyen!